Termenii si conditiile aplicabile pentru inchirierea de produse de la VAVAVOOM prin intermediul website-ului nostru.

Prezentul „Acord” reprezinta contractul dintre dumneavoastra („Client”) si  VAVAVOOM („Magazinul”, „Noi”). Acordul stabileste termenii si conditiile in care dumneavoastra ne veti furniza informatii, veti inchiria bijuterii („Produsul”) si beneficia de servicii auxiliare („Servicii”) din partea VAVAVOOM prin intermediul websiteului („www.vavavoom.ro”).

Inainte de a bifa „Accept” sau „Plaseaza comanda”, va rugam sa cititi cu atentie prezentul Acord, care este parte din „Termenii si conditiile” Vavavoom, care pot pot fi modificate de la o utilizare la alta a serviciilor noastre. Prin bifarea „Accept” sau „Plaseaza comanda”, dumneavoastra sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre si deveniti parte la acest contract, inclusiv Termenii si conditiile VAVAVOOM.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre,din pacate, nu putem primi comanda dumneavoastra si nu va putem inchiria bijuteriile VAVAVOOM. Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile; orice modificare se va aplica inchirierii oricarui Produs, dupa data modificarii. Acest „Acord de inchiriere” se aplica de fiecare data cand folositi serviciile noastre, si este aplicabil pentru unul sau mai multe produse, individualizate in fiecare comanda („Produsul”).

CONDITII GENERALE

Sunteti de acord si intelegeti ca dumneavoastra doar inchiriati produsul si ca proprietar al acestuia ramane de fiecare data VAVAVOOM. Produsele noastre pot fi inchiriate doar de persoane avand varsta legala, care pot achita serviciul prin metodele de plata disponibile pe website. Prin acceptarea „Acordului” , ca parte a Termenilor si conditiilor Vavavoom, atestati faptul ca aveti varsta legala si ca sunteti autorizat sa utilizati metoda de plata aleasa cu scopul de a inchiria produsele descrise mai jos.

Produsul

VAVAVOOM ofera servicii de inchiriere de bijuterii realizate din argint, aur sau placate cu aur, cu pietre semi-pretioase, importate din tari cu renume in industrie, la nivel modial.

Contractul

Contractul dintre VAVAVOOM si dumneavoastra, referitor la produsul ales, in conditiile specificate pe website, se completeaza cu informatiile privind datele de identificare, produsele alese, durata inchirierii, precum si alte informatii relevante. Limba prezentului acord este limba romana. Contractul va este comunicat in forma scrisa prin postarea acestuia in footer-ul website-ului. Daca au intervenit erori cu ocazia introducerii datelor de catre dumneavoastra, le puteti indrepta in sectiunea Contul meu.

Pretul inchirierii

Pretul inchirierii este de 100 lei pentru 4 zile calendaristice sau 200 lei pentru 8 zile calendaristice, la care se adauga garantia de inchiriere a produsului in valoare de 200 lei. Costurile de livrare-retur sunt suportate de VAVAVOOM. Totalul de plata este format din pretul pentru unul sau mai multe produse inchiriate si garantiile aferente.

Garantia de inchiriere a produsului

VAVAVOOM percepe o garantie de inchiriere pentru fiecare produs inchiriat in valoare de 200 lei. In baza contractului incheiat, garantia aferente va fi restituita la returnarea produselor inchiriate in maxim 7 zile lucratoare de la primirea produselor returnate.

In cazul in care produsul prezinta urme de deteriorare ( pete/zgarieturi/elemente lipsa, etc), garantia se opreste.

Modalitati de plata

Plata se poate face cu cardul, transfer bancar ori in numerar, in cazul optarii pentru plata ramburs la curier. VAVAVOOM va debita cardul dumneavoastra cu „Pretul inchirierii” si „Garantia de inchiriere” si va emite factura cu valoarea aferenta imediat ce ati plasat comanda. Prin plasarea comenzii pentru produse pe website, ne autorizati sa debitam cardul dumneavoastra cu suma reprezentand „Pretul inchirierii” plus “Garantia de inchiriere”.

Executarea contractului

Contractul este incheiat la data confirmarii comenzii prin email de catre VAVAVOOM. Comanda se poate plasa oricand. Dumneavoastra alegeti ziua in care doriti sa va fie livrat produsul. Daca ziua livrarii este la mai putin de 10 zile lucratoare, ne autorizati sa executam contractul la data indicata si renuntati la termenul legal de 10 zile lucratoare pentru denuntare. Daca ziua livrarii este la peste 10 zile lucratoare ori daca produsul nu a fost inca livrat, puteti anula comanda.

Denuntarea unilaterala a contractului

Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare,fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Durata inchirierii

Durata fixa a inchirierii este de 4 zile sau de 8 zile. Daca ”Produsul” este restituit mai devreme, ”Pretul inchirierii” ramane neschimbat. Inchirierea nu poate fi prelungita. Dumneavoastra alegeti ziua si locul in care doriti sa va fie livrat produsul, exceptie facand zilele de duminica si sarbatori legale.

 

OBLIGATIILE NOASTRE

Livrarea produselor

Va vom livra ”produsul” comandat, cu respectarea modelului ales, la data indicata prin comanda. Produsul poate fi usor diferit ca stil si culoare decat apare in fotografiile de pe Website. Raspunderea noastra pentru livrarea produsului comandat este limitata de livrarea la data si locul indicat prin comanda. In caz de neexecutare, va vom restitui integral „Pretul inchirierii” impreuna cu „Garantia de inchiriere a produsului”, daca a fost deja achitat.

Produsele comandate vor fi livrate cel mai devreme in ziua urmatoare celei in care a fost plasata comanda. Modul de livrare si costurile livrarii sunt alese exclusiv de VAVAVOOM. Produsul va fi curatat si igienizat,astfel va fi gata de purtat. Noi asiguram curatarea si verificarea atenta a starii fiecarui produs. Folosirea produsului se face pe riscul dumneavoastra si nu suntem responsabili pentru problemele de sanatate cauzate de utilizarea produsului.

Returnarea produsului neutilizat

Daca nu sunteti multumit de produsul, il puteti returna in maxim 24 de ore de la data primirii (cu exceptia zilelor de duminica si a sarbatorilor legale), completand formularul de retur de pe site, disponibil la sectiuna „Politica Retur” sau contactandu-ne prin email sau telefon, atata timp cat produsul nu a fost purtat si prezinta eticheta cu sigiliul de siguranta intacta. In acest caz, va vom returna integral „Pretul inchirierii” si „Garantia de inchiriere a produsului” in termen de maxim 7 zile lucratoare, prin transfer bancar, dupa primirea si verificare produsului returnat.

Servicii

Pe website, va oferim servicii de consiliere stilistica in alegerea produsului. Aceste servicii nu includ garantii privind rezultatul final.

Returnarea produsului

Returnarea produsului se face in ultima zi a perioadei de inchiriere. Contacteaza-ne pana in ora 13:00 pentru a chema un curier la adresa indicata de tine, care va ridica in cursul zilei respective coletul cu produsele returnate.

RASPUNDEREA VAVAVOOM

Daune directe si indirecte

In niciun caz, VAVAVOOM (ori furnizorii acesteia) nu este tinut raspunzator fata de dumneavoastra ori fata de un tert pentru daune speciale, incidentale, indirecte ori pentru pierderi de profit ori de despagubiri, rezultate din produsele noastre ori legate de acestea, indiferent ca sunt bazate pe garantii, contracte, raspundere delictuala, chiar daca VAVAVOOM a fost atentionata cu privire la aceste riscuri.

Utilizarea produselor pe riscul dumneavoastra

VAVAVOOM (ori furnizorii acesteia) raspunde pentru daunele ce decurg din prezentul contract, din produsele ori serviciile legate de acesta, pe baza de garantie, contract, prejudiciu, in limita „Costurilor de inchiriere” aferente prezentului Contract. Va asumati integral si exclusiv responsabilitatea si raspunderea pentru orice daune cauzate de utilizarea produselor in timpul inchirierii.

Prelucrarea de date cu caracter personal si confidentialitate

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este afisata pe site, la sectiunea Politica de confidentialitate, din Termeni si Conditii Legale.

OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA

Primirea produsului

Toate produsele VAVAVOOM sunt livrate prin curier, avand obligatia de a primi produsul la data si ora indicate de dumneavoastra prin comanda. Va recomandam sa indicati pentru livrare o adresa securizata, unde o persoana (dumneavoastra ori o alta persoana indicata prin comanda) sa preia fizic produsul. In cazul in care se indica o adresa nesecurizata, (produsul fiind livrat fara a fi preluat de o persoana) VAVAVOOM nu isi asuma raspunderea pentru produsele lasate fara supraveghere. Mai mult, va asumati riscul ca a nu indica o adresa securizata poate duce la intarzieri sau costuri suplimentare de livrare, pentru care dumneavoastra sunteti pe deplin responsabil. Dupa livrare, va asumati intreaga raspundere pentru produs.

Utilizarea produsului

Va asumati obligatia de a folosi produsul cu mare grija si respect. Sunteti responsabil pentru orice pierdere, distrugere ori degradare, cauzate de furt, disparitii misterioase, incendiu sau orice alte cauze. Daca returnati un produs deteriorat sunteti de acord ca orice costuri de reparatie sa va fie imputate si veti achita costul repararii ori inlocuirii produsului.

Returnarea produsului

Va asumati obligatia de a restitui produsul catre VAVAVOOM la data de retur indicata in factura aferenta comenzii dumneavoastra. Produsul va fi returnat pana la sfarsitul zilei, ora 18.00, in care se termina inchirierea.

Returnarea peste termen

Clauza penala: Daca returnati produsul peste termenul de inchiriere, un „Cost de intarziere” va fi debitat de pe cardul dumneavoastra, pe baza facturii emise pentru fiecare zi de intarziere. Costul suplimentar per zi de intarziere este de 40% din „Pretul inchirierii”, insa nu mai mult de 100% din „Pretul de catalog al produsului”. „Costurile de intarziere” sunt calculate pentru fiecare produs din comanda. Daca nu ati returnat produsul in termen de 20 de zile de la data limita a returnarii, vom constata o lipsa de retur si veti datora 100% din valoarea produsului afisata pe pagina produsului. Orice returnare dupa termenul de 20 de zile este sanctionata cu 100% din valoarea produsului afisata pe pagina produsului si vi se va retine „Garantia produsului”. Astfel  produsul este al dumneavoastra, fara nicio garantie comerciala din partea VAVAVOOM.

Alte clauze

Prezentul acord constituie intregul acord intre dumneavoastra si VAVAVOOM cu privire la produsele in cauza si este manifestarea de vointa finala, completa si exclusiva, inlocuind toate acordurile anterioare scrise si orale cu privire la subiectul in cauza. Modificari pot fi facute numai de catre VAVAVOOM. Ne rezervam dreptul de a rezilia sau modifica prezentul acord in orice moment, pentru orice motiv, cu o notificare pentru a va aduce la cunostinta cauza de reziliere sau modificare. Renuntarea la orice termen sau conditie precum si orice incalcare a acestora nu va afecta niciun alt termen de conditie a prezentului acord. Acordul va fi guvernat de si interpretat in conformitate cu dispozitiile privitoare la contractul de locatiune, prevazute in Codul Civil. Incetarea prezentului acord nu va va scuti de orice obligatii de plata aferente. Daca orice prevedere a prezentului acord este declarata ilegala, inaplicabila, sau in conflict cu orice lege de orice autoritate care are jurisdictie asupra prezentului acord, valabilitatea celorlalte sectiuni sau a prevederilor acestui document va ramane in vigoare si cu efecte depline. Etnotique nu va fi raspunzator pentru imposibilitatea de a executa oricare dintre obligatiile sale de mai sus motivata de cauze de forta majora.