Termenii si conditiile aplicabile pentru inchirierea de produse de la VAVAVOOM prin intermediul website-ului nostru.

Prezentul „Acord” reprezinta contractul dintre dumneavoastra („Client”) si  VAVAVOOM („Magazinul”, „Noi”). Acordul stabileste termenii si conditiile in care dumneavoastra ne veti furniza informatii, veti inchiria bijuterii („Produsul”) si beneficia de servicii auxiliare („Servicii”) din partea VAVAVOOM prin intermediul websiteului („www.vavavoom.ro”).

Inainte de a bifa „Accept” sau „Plaseaza comanda”, va rugam sa cititi cu atentie prezentul Acord, care este parte din „Termenii si conditiile” Vavavoom, care pot fi modificate fara a va notifica in prealabil. Prin bifarea „Accept” sau „Plaseaza comanda”, sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre si deveniti parte la acest contract, inclusiv Termenii si conditiile VAVAVOOM.

Fara bifarea in prealabil a termenilor si conditiilor VAVAVOOM, nu se poate procesa comanda si nu veti avea posibilitatea de a inchiria bijuteriile VAVAVOOM. Acest „Acord de inchiriere” se aplica de fiecare data cand folositi serviciile noastre si este aplicabil pentru unul sau mai multe produse, la fiecare comanda („Produsul”).

CONDITII GENERALE

Prin acceptarea acestui „Acord de inchiriere” dumneavoastra veti inchiria produsul, proprietarul acestuia fiind in continuare VAVAVOOM.

VAVAVOOM ofera servicii de inchiriere de bijuterii realizate din argint, aur sau placate cu aur, cu pietre semi-pretioase, importate din tari cu renume in industrie, la nivel modial.

„Acordul de inchiriere” incheiat intre VAVAVOOM si dumneavoastra, contine toate informatiile necesare privind datele de identificare, produsele alese, durata inchirierii, garantia produsului/produselor.  Acesta va este pus la dispozitie in forma scrisa in footer-ul website-ului. Daca au intervenit erori cu ocazia introducerii datelor de catre dumneavoastra, le puteti indrepta in sectiunea Contul meu.

Pretul serviciului de inchiriere este de 100 lei pentru 4 zile calendaristice sau 200 lei pentru 8 zile calendaristice, la care se adauga garantia de inchiriere a produsului in valoare de 200 lei. Costurile de livrare-retur sunt suportate de VAVAVOOM. Totalul de plata este format din pretul pentru unul sau mai multe produse inchiriate si garantiile aferente.

VAVAVOOM percepe o garantie de inchiriere pentru fiecare produs inchiriat in valoare de 200 lei. In baza contractului incheiat, garantia aferenta va fi restituita la returnarea produselor inchiriate in maxim 7 zile lucratoare de la primirea produselor returnate. In cazul in care produsul prezinta urme de deteriorare ( pete/zgarieturi/elemente lipsa, etc), garantia se opreste.

Plata se poate face cu cardul, transfer bancar ori in numerar, in cazul optarii pentru plata ramburs la curier. VAVAVOOM va debita cardul dumneavoastra cu „Pretul inchirierii” si „Garantia de inchiriere” si va emite factura cu valoarea aferenta imediat ce ati plasat comanda. Prin plasarea comenzii pentru produse pe website, ne autorizati sa debitam cardul dumneavoastra cu suma reprezentand „Pretul inchirierii” plus “Garantia de inchiriere”.

In baza notificarii trimise de catre VAVAVOOM prin mail, acordul de inchiriere intra in vigoare, avand posibilitatea de a stabili ziua de incepere a perioadei de inchiriere. Aveti dreptul sa ne notificati in scris ca renuntati la inchirierea produsului/produselor VAVAVOOM,fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 3 zile lucratoare inainte de intrare in vigoara a perioadei de inchiriere.

Durata inchirierii este de 4 zile sau de 8 zile. In cazul in care optati sa restituiti produsul inchiriat inainte de finalizarea perioadei de inchiriere selectate,  valoarea serviciul de inchiriere ramane neschimbata.  Aveti posibilitatea de a alege ziua si locul in care doriti sa va fie livrat produsul, cu exceptia zilelelor de duminica si sarbatorilor legale.

OBLIGATIILE NOASTRE

1.Livrarea produselor se face in conformitate cu detaliile furnizate de catre dvs, referitoare la data si locatia indicate prin comanda. In cazul neexacutarii livrarii, vom efectua restituirea integrala a costului aferent inchirierii impreuna cu „Garantia de inchiriere a produsului”, daca au fost achitate in prealabil prin plata cu cardul sau transfer bancar.

Produsele comandate vor fi livrate cel mai devreme in ziua urmatoare celei in care a fost plasata comanda. Modul de livrare si costurile livrarii sunt alese exclusiv de VAVAVOOM. Curatarea si igienizarea produsului se face de catre VAVAVOOM, astfel acesta va putea fi gata de purtat. Folosirea produsului se face pe riscul dumneavoastra si nu suntem responsabili pentru problemele de sanatate cauzate de utilizarea produsului.

Returnarea produsului neutilizat

2.Returnarea unui produs neutilizat – Daca nu sunteti multumit de produsul, il puteti returna in maxim 24 de ore de la data primirii (cu exceptia zilelor de duminica si a sarbatorilor legale), completand formularul de retur de pe site, disponibil la sectiuna „Politica Retur” sau contactandu-ne prin email sau telefon, atata timp cat produsul nu a fost purtat si prezinta eticheta cu sigiliul de siguranta intacta. In acest caz, va vom returna integral „costul de inchirierie” si „Garantia de inchiriere a produsului” in termen de maxim 7 zile lucratoare, prin transfer bancar, dupa primirea si verificare produsului returnat.

Returnarea produsului

Returnarea produsului se face in ultima zi a perioadei de inchiriere. Contacteaza-ne pana in ora 13:00 pentru a chema un curier la adresa indicata de tine, care va ridica in cursul zilei respective coletul cu produsele returnate, in ambalajul original.

RASPUNDEREA VAVAVOOM

Daune directe si indirecte

In niciun caz, VAVAVOOM (ori furnizorii acesteia) nu este tinut raspunzator fata de dumneavoastra ori fata de un tert pentru daune speciale, incidentale, indirecte ori pentru pierderi de profit ori de despagubiri, rezultate din produsele noastre ori legate de acestea, indiferent ca sunt bazate pe garantii, contracte, raspundere delictuala, chiar daca VAVAVOOM a fost atentionata cu privire la aceste riscuri.

Utilizarea produselor pe riscul dumneavoastra

VAVAVOOM (ori furnizorii acesteia) raspunde pentru daunele ce decurg din prezentul contract, din produsele ori serviciile legate de acesta, pe baza de garantie, contract, prejudiciu, in limita „Costurilor de inchiriere” aferente prezentului Contract. Va asumati integral si exclusiv responsabilitatea si raspunderea pentru orice daune cauzate de utilizarea produselor in timpul inchirierii.

Prelucrarea de date cu caracter personal si confidentialitate

Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este afisata pe site, la sectiunea Politica de confidentialitate, din Termeni si Conditii Legale.

OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA

Primirea produsului

Toate produsele VAVAVOOM sunt livrate prin curier, avand obligatia de a primi produsul la data si ora indicate de dumneavoastra prin plasarea comenzi. Aveti obligatia de a furniza o adresa unde o persoana (dumneavoastra ori o alta persoana indicata prin comanda) sa preia fizic produsul, VAVAVOOM nefiind raspunzatoare pentru intarzieri sau costuri suplimentare de livrare, datorate furnizarii unei adresa incomplete.

Utilizarea produsului

Aveti obligatia de a folosi produsul corespunzator, fiind pe deplin responsabil pentru orice pierdere, distrugere ori degradare, cauzate de furt, disparitii misterioase, incendiu sau orice alte cauze. In cazul in care produsul returnate prezinta aspecte de uzura/deterioare, dumnevoastra veti fi responsabila de acoperirea integrala a costurilor de reparatie sau de inlocuire a produsului.

Returnarea produsului – Va asumati obligatia de a restitui produsul catre VAVAVOOM la data de retur indicata in factura aferenta comenzii dumneavoastra. Produsul va fi returnat pana la pranz, ora 12.00, in data finalizarii perioadei de inchiriere.

Daca returnati produsul peste perioada de inchiriere,  se va percepe un cost de intarziere care va fi debitat de pe cardul dumneavoastra, in baza unei facturii emise pentru fiecare zi de intarziere. Costul de intarziere pe zi este de 40 de lei, insa suma totala nu va depasi valoarea produsului afisata pe pagina dedicata acestuia, acest cost aplicandu-se pentru fiecare produs din comanda. Returnarea produsului dupa termenul de 20 de zile este sanctionata cu 100% din valoarea produsului afisata pe pagina produsului si vi se va retine „Garantia produsului”, astfel produsul intra in proprietatea dumneavoastra, insa fara nicio garantie comerciala din partea VAVAVOOM.

Prezentul acord constituie intregul acord intre dumneavoastra si VAVAVOOM, cu mentiunea ca ne rezervam dreptul de a rezilia sau modifica prezentul acord in orice moment, pentru orice motiv, in baza unei notificari aduse la cunostinta referitoare la cauza de reziliere sau modificare. Renuntarea la orice termen sau conditie precum si orice incalcare a acestora nu va afecta niciun alt termen de conditie a prezentului acord. Acordul va fi guvernat de si interpretat in conformitate cu dispozitiile privitoare la contractul de locatiune, prevazute in Codul Civil. Incetarea prezentului acord nu va va scuti de orice obligatii de plata aferente. Daca orice prevedere a prezentului acord este declarata ilegala, inaplicabila, sau in conflict cu orice lege de orice autoritate care are jurisdictie asupra prezentului acord, valabilitatea celorlalte sectiuni sau a prevederilor acestui document va ramane in vigoare si cu efecte depline. VAVAVOOM nu va fi raspunzator pentru imposibilitatea de a executa oricare dintre obligatiile sale de mai sus motivata de cauze de forta majora.