Viata e prea scurta pentru a purta bijuterii plictisitoare! Cumpara online rapid si in siguranta bijuterii confectionate din materiale durabile, cu un design deosebit, potrivite pentru diferite stiluri si preferinte.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului „Adauga in cos”, apoi da clic pe cos pentru a finaliza comanda. In acest moment poti, de asemenea, sa editezi comanda insa nu astepta prea mult, deoarece produsele foarte cautate pot sa dispara rapid din stoc, chiar daca le-ai adaugat in cosul de cumparaturi.

Dupa ce ai adaugat articolele preferate in cosul de cumparaturi, completeaza detaliile legate de adresa la care vrei sa iti livram produsele. Apoi alege o metoda de plata si da clic pe „Confirma plata“. Floare la ureche, nu-i asa?

Nu este nevoie sa ai cont inregistrat pe site pentru a plasa o comanda, insa daca alegi sa salvezi datele intr-un cont, iti va fi mult mai simplu pentru viitoarele comenzi.

Imediat dupa plasarea comenzii, vei primi o confirmare prin mail cu toate detaliile. Livrarea coletului se va face in termen de 1-3 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

Daca ai nevoie de asistenta, nu ezita sa ne contactezi, atat telefonic la numarul 0752 125 171, cat si pe mailul contact@vavavoom.ro !