Vrem sa fii Vavavoom in orice moment al zilei, indiferent de starea ta de spirit sau de buget. Acum ai ocazia sa experimentezi sentimentul de a purta bijuteriile Vavavoom prin intermediul sistemului de inchiriere pe care ti-l punem la dispozitie pentru evenimentul tau special sau in orice alta zi obisnuita. Iar daca iti vorbesc si te indragostesti de ele, pot fi ale tale!

Inchiriaza bijuteriile Vavavoom in 4 pasi simpli:

Cauta pe site-ul nostru bijuteria perfecta pentru evenimentul tau, apoi selecteaza perioada de inchiriere a produsului, in functie de disponibilitatea acestuia care va fi afisata in calendar. Poti inchiria produsul pentru 4 sau 8 zile calendaristice.

Dupa ce ai selectat data de incepere a inchirierei, precum si perioada de inchiriere, da click pe butonul „Rezerva” si completeaza detaliile de livrare, asigurandu-te ca ai bifat ca ai luat la cunostinta „Termeni si conditii”. In scurt timp vei primi si mailul de confirmare al comenzii.

Coletul cu produsele alese vor ajunge la tine in prima zi stabilita din perioada de inchiriere, inainte de ora 13:00. Asa ca asigura-te ca este cineva la adresa transmisa pentru a putea ridica coletul.

Acum urmeaza partea cea mai tare, si anume momentul mult asteptat sa te bucuri de bijuteriile comandate!
In colet vei gasi produsele alese, impachetate intr-un ambalaj special realizat pentru a proteja bijuteriile, o eticheta atasata bijuteriei printr-un sigiliu de siguranta, precum si un scurt ghid de folosire a produselor Vavavoom.

Daca nu esti convinsa de produsele comandate, te rugam sa nu dai jos acel sigiliu de siguranta pentru a putea fi returna bijuteriile in conditii optime.

In ultima zi de inchiriere, pune bijuteriile in ambalajul original si contacteaza-ne pana la ora 13:00 pentru a chema pentru tine un curier care va prelua coletul de retur.

NOTA: Lasa probleme in grija noastra – daca ai avut un mic incident cu bijuteriile Vavavoom, in urma caruia acestea prezinta semne de deteriorare, te rugam sa nu incerci sa le repari deoarece avem o echipa de experti in acest domeniu care se va ocupa de ele.

Mai multe informatii legate de sistemul de inchiriere gasesti in „Acordul de inchiriere” aici.