Garantie comerciala

Bijuteriile Vavavoom au o garantie comerciala de 30 de zile de la data achizitiei produsului, pentru defecte de material sau de manopera.  Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator.

Remedierea se va face in termen de 15 zile de la data constatarii deficientei.

In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta.

Declaratie de conformitate si garantie

SC VAVAVOOM BY DZ SRL-D, cu sediul in Bucuresti, strada Alexandru Vlahuta, nr.1, bl. M49, sc.2, et.6, ap.64, nr. de inregistrare la Reg. Com. J40/2561/2017, CUI 37141025, autorizatie ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr. 9957, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat.

MENTIUNI / DISCLAIMER

Toate bijuteriile prezente in acest magazin virtual sunt fotografiate individual, cu toate particularitatile lor. Cu toate acestea, nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile din fotografiile de pe site.

Diferentele, desi minime, pot aparea din cauza setarilor particulare ale fiecarui monitor pe care le vizualizati.

De asemenea, pietrele naturale din bijuterii pot prezenta imperfectiuni, diferente de nuanta sau textura,acesta fiind aspectul lor natural care le face unice si nu poate fi considerat un defect.

Ne straduim sa prezentam produsele cu precizie maxima, totusi este posibil ca fiecare produs sa aiba detaliile sale care sa nu fie mentionate in descriere. Puteti sa ne semnalati orice informatie relavanta la contact@vavavoom.ro.