Poti alege dintre mai multe metode de plata:

1.Numerar la livrare/ Ramburs

Daca preferi sa platesti contravaloarea comenzii atunci cand comanda este livrata la adresa de domiciliu, selecteaza metoda “Plata prin ramburs” si da clic pe „Confirma plata“.

Plata va fi efectuata direct reprezentantului serviciului de curier in momentul livrarii coletului.

2.Plata online cu cardul

Acceptam cardurile Visa, Visa Electron sau Mastercard, iar plata se va face de catre Netopia mobilPay™ in numele VAVAVOOM. Vei fi redirectionat catre pagina Netopia mobilPay*, iar platile cu cardurile de debit sunt debitate in timp real.

Toate tranzactiile sunt efectuate prin sisteme de plata securizate. Detaliile de plata confidentiale sunt transmise direct entitatii in format criptat (SSL).

3.Transfer Bancar

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, trimite pe mail o copie dupa ordinul de plata prin e-mail contact@vavavoom.ro

Produsele achizitionate prin transfer bancar vor fi rezervate pentru maxim 24 de ore de la plasarea comenzi, altfel produsele vor fi repuse in vanzare.

4.Card cadou

Cei dragi merita o surpriza placuta, iar cu un card cadou Vavavoom sigur nu dai gres!

Cumpara un card-cadou acum si ii vom trimite un e-mail persoanei dragi, anuntand-o ca poate da startul la cumparaturile de la vavavoom.ro. In functie de bugetul disponibil, poti sa alegi valoarea cardului cadou : 200 RON, 250 RON, 300 RON, 500 RON, 750 RON sau 1.000 RON.

COMANDA AICI

Acest card-cadou va fi alocat unui singur cont de client si poate fi folosit la mai multe comenzi, pana la consumarea valorii cardului. Perioada de valabilitate al cardului este de 1 an de la data de achizitie.

Nota : Varsta minima necesara pentru a face cumparaturi pe www.vavavoom.ro este 18 ani.