Nu esti convinsa de achizitia facuta? Ai posibilitatea sa returnezi produsele achizitionate de pe siteul nostru in termen de 14 zile de la primirea comenzii.

Completeaza online formularul de retur aici , apoi impacheteaza produsele in ambalajul original si returneaza coletul la urmatoarea adresa:

Adresa : str. Alexandru Vlahuta, nr. 1, Bloc M49, scara 2, ap. 64, Bucuresti, sector 3, 031021.

De retinut este ca Vavavoom nu va accepta colete neachitate sau cu plata la destinație si nu va suporta costurile retururilor postale.

Conditii de retur:

Daca doresti sa returnezi un produs, te rugam sa tii cont de urmatoarele:

♦ Toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.

♦ Toate produsele Vavavoom sunt prevazute cu un sigiliu de siguranta, iar returnarea lor se va face doar daca eticheta si sigiliul de siguranța sunt intacte.

♦ Cand primim pachetul, vom inspecta starea produselor inainte de a procesa rambursarea produselor returnate.

Rambursare

Perioada de rambursare pentru comenzi poate varia intre 3 si 12 zile lucratoare de la primirea returului. Dupa ce am inspectat conditia produselor returnate, te anuntam prin e-mail.

Rambursarea se va face prin transfer bancar. Sunt acceptate doar conturi bancare deschise in Romania, iar rambursarea va fi in lei.

In cazul in care ai achitat prin ramburs, avem nevoie de datele tale bancare pentru a-ti restitui suma, cu mentiunea ca numele titularului contului trebuie sa corespunda cu numele inregistrat la plasarea comenzilor.