1. Conditii generale

Termenii si conditiile urmatoare se aplica tuturor comenzilor plasate de client (denumit in continuare „dumneavoastra”) catre societatea VAVAVOOM BY DZ SRL-D, (cu sediul in Bucuresti, strada Alexandru Vlahuta, nr.1, bl. M49, sc.2, et.6, ap.64, Reg. Com. J40/2561/2017, CUI 37141025, denumita in continuare „VAVAVOOM”, „noua ” sau „noi”, pe site-ul VAVAVOOM) pe site-ul www.vavavoom.ro, in limba romana.

Prin utilizarea www.vavavoom.ro si/sau prin plasarea unei comenzi, va obligati sa respectati termenii si conditiile specificate mai jos („Termenii”). Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati citit si inteles „Termenii si Conditiile” VAVAVOOM.

Includerea oricaror produse sau servicii pe www.vavavoom.ro la un moment dat nu implica sau garanteaza faptul ca aceste produse sau servicii vor fi disponibile in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs.

Ne rezervam dreptul de a modifica din cand in cand acesti „Termeni si Conditii” VAVAVOOM fara a va notifica in prealabil. Comenzii dumneavoastra i se vor aplica „Termenii si Conditii” VAVAVOOM specificati pe www.vavavoom.ro la momentul plasarii comenzii.

VAVAVOOM doreste sa ofere cea mai buna experienta online. In acest scop, trebuie sa ne asiguram ca serviciile noastre functioneaza ireprosabil. Intelegeti si consimtiti (i) sa nu postati, sa nu redistribuiti, sa nu incarcati si nici sa promovati orice comunicari sau continut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influenta negativa asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre; (ii) sa nu actionati de asa maniera ori sa utilizati vreun dispozitiv care ar restrictiona, impiedica, incomoda sau nu ar permite oricarui alt utilizator sa utilizeze ori sa beneficieze de site-ul www.vavavoom.ro sau care ar afecta siguranta site-ului sau (iii) sa nu folositi niciun dispozitiv sau tentativa de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limiteaza la paianjeni, boti, roboti de indexare, avataruri sau agenti inteligenti) pentru a naviga sau a cauta pe site ori pentru a copia continut de pe site. Ne rezervam dreptul de a bloca imediat accesul la site si de a inchide contul oricarui utilizator care incalca aceasta prevedere sau orice alta prevedere specificata in acesti termeni si conditii.

 

 1. Preturile si taxele de livrare

Preturile afisate pe www.vavavoom.ro includ taxele prevazute de lege. Taxele de livrare sunt suportate de noi. Plata trebuie facuta de dvs in concordanta cu modalitatile de plata afisate pe site. Preturile pot fi modificate fara a fi anuntate in prealabil, dar acest lucru nu va afecta comenzile deja preluate.

Site-ul nostru contine o varietate mare de produse care, in ciuda eforturilor noastre, ar putea contine greseli de afisare. In mod normal vom verifica pretul ca parte a procedurii de trimitere. In cazul in care un produs este afisat cu un pret mai mare decat in realitate, vom incasa pretul mai mic. In cazul in care un produs este afisat cu un pret mai mic decat in realitate, fie va vom contacta pentru indrumari, fie comanda va fi refuzata si va vom informa ca atare.

Plata produselor si servicilor de inchiriere comandate de pe site-ul www.vavavoom.ro se poate efectua fie la livrarea produselor de catre curier (ramburs), fie online cu card de catre Netopia mobilPay™ in numele VAVAVOOM. Toate tranzactiile sunt efectuate prin sisteme de plata securizate. Detaliile de plata confidentiale sunt transmise direct entitatii in format criptat (SSL).

 1. Garantia de inchiriere a produselor

Toate produsele inchiriate se supun termenilor si conditiilor mentionate in Acordul de inchirere aici.

VAVAVOOM percepe o garantie pentru fiecare produs inchiriat, cu valoarea fixa de 100 lei pentru 4 zile, respectiv 200 de lei pentru 8 zile. In baza acordului de inchiriere incheiat, garantia aferenta va fi restituita la returnarea produselor inchiriate, dupa verificarea produsului. In cazul in care acesta prezinta urme de deteriorare ( pete/zgarieturi/elemente lipsa, etc), garantia se opreste.

 1. Plasarea comenzii/incheierea contractului

Dupa ce faceti o comanda veti primi de la site-ul www.vavavoom.ro un mail de confirmare a comenzii dvs. In cazul in care credeti ca ati facut vreo greseala in ceea ce priveste comanda dvs. va rugam sa ne anuntati pe mail sau telefonic inainte ca comanda dvs. sa fie procesata. Cand faceti o cerere pentru produsele de pe site-ul www.vavavoom.ro garantati ca toate detaliile pe care ni le furnizati sunt adevarate si corecte.

In cazul in care, dintr-un anumit motiv, nu va putem procesa comanda, va vom anunta in cel mai scurt timp. In cazul in care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastra, vom incerca sa va rambursam suma respectiva utilizand aceeasi metoda ca cea folosita pentru efectuarea platii. In cazul in care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, va vom comunica acest lucru si va vom solicita sa ne contactati care va efectua rambursarea sumei.

 

 1. Livrare

VAVAVOOM depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea si procesarea comenzilor si va incerca sa livreze comanda dumneavoastra la o adresa de domiciliu sau la alta adresa din Romania, conform optiunii de livrare selectate de dumneavoastra.

Livrarea produselor VAVAVOOM se face numai prin curier rapid, in termen de 1-3 zile lucratoare de la data primirii comenzii. Desi intentia noastra este sa efectuam livrarea in intervalul comunicat, va aducem la cunostinta ca livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente independente de vointa noastra, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data confirmarii comenzii.

In cazul in care termenul de livrare depaseste 30 de zile, puteti anula comanda.

 

 1. Anularea comenzii

Contractul este incheiat la data confirmarii comenzii prin email de catre VAVAVOOM. Comanda se poate plasa oricand. Dumneavoastra alegeti ziua in care doriti sa va fie livrat produsul. Daca ziua livrarii este la mai putin de 10 zile lucratoare, ne autorizati sa executam contractul la data indicata si renuntati la termenul legal de 10 zile lucratoare pentru denuntare. Daca ziua livrarii este la peste 10 zile lucratoare ori daca produsul nu a fost inca livrat, puteti anula comanda.

Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

 1. Politica de returnare

Clientii VAVAVOOM pot returna produsele achizitionate in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii acestora, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu conditia ca toate produsele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire Acest lucru inseamna ca produsele nu trebuie sa fie deteriorate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca eticheta cu sigiliul de siguranta al produselor este intacta. Conform Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

Formularul de retur este disponibil pentru downloadare la sectiunea „Politica de Retur”.

Pentru produsele inchiriate, returnarea acestora se face in maxim 24 de ore de la primirea coletului (cu exceptia zilelor de duminica si a sarbatorilor legale), iar costurile de retur sunt suportate de VAVAVOOM, conform acordului de inchiriere.

De retinut este ca VAVAVOOM nu va accepta colete neachitate sau cu plata la destinație si nu va suporta costurile retururilor postale.

Conditii de retur:

Daca doresti sa returnezi un produs, te rugam sa tii cont de urmatoarele:

 • Toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.
 • Toate produsele VAVAVOOM sunt prevazute cu un sigiliu de siguranta, iar returnarea lor se va face doar daca eticheta si sigiliul de siguranța sunt intacte.
 • Cand primim pachetul, vom inspecta starea produselor inainte de a procesa rambursarea produselor returnate.

Rambursare

Termenul de rambursare pentru comenzi este de maxim 14 zile lucratoare de la primirea returului. Dupa ce am inspectat conditia produselor returnate, te anuntam prin e-mail. Sunt acceptate doar conturi bancare deschise in Romania, iar rambursarea va fi in RON. 

Rambursarea se face prin transfer bancar. In cazul in care ai achitat prin ramburs, avem nevoie de datele tale bancare pentru a-ti restitui suma, cu mentiunea ca numele titularului contului trebuie sa corespunda cu numele inregistrat la plasarea comenzilor. 

 

 1. Metode de plata

Card de credit sau de debit 

Puteti introduce detaliile platii la momentul plasarii comenzii utilizand un card valabil de credit sau de debit (VISA, VISA Electron sau Mastercard). Vei fi redirectionat catre pagina MobilPay*, iar platile cu cardurile de debit sunt debitate in timp real.

VAVAVOOM isi rezerva dreptul de a verifica valabilitatea cardului de credit sau de debit, solvabilitatea in raport cu valoarea comenzii si daca datele privind adresa cumparatorului sunt corecte. In functie de rezultatul acestor verificari, putem refuza anumite comenzi.

Toate tranzactiile sunt efectuate prin sisteme de plata securizate. Detaliile de plata confidentiale sunt transmise direct entitatii in format criptat (SSL).

Numerar la livrare 

Puteti alege sa platiti in numerar la livrare atunci cand primiti bunurile, fara alte cheltuieli suplimentare. Plata va fi efectuata direct reprezentantului serviciului de curier in momentul livrarii coletului.

Transfer bancar

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, trimite pe mail o copie dupa ordinul de plata prin e-mail contact@vavavoom.ro

Produsele achizitionate prin transfer bancar vor fi rezervate pentru maxim 24 de ore de la plasarea comenzi, altfel produsele vor fi repuse in vanzare.

Carduri cadou VAVAVOOM 

In functie de buget, puteti alege valoarea cardului cadou : 200 RON, 250 RON, 300 RON,  500 RON, 750 RON sau 1.000 RON.

Acest card-cadou va fi alocat unui singur cont de client si poate fi folosit la mai multe comenzi, pana la consumara valorii cardului. Perioada de valabilitate al cardului este de 1 an de la data de achizitie.

 1. Raspunderea noastra

VAVAVOOM nu este raspunzatoare pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau pagubei principale, de exemplu pierderea profiturilor sau pierderea oportunitatii, sau pentru imposibilitatea de a livra bunurile sau de a ne indeplini oricare dintre obligatiile care ne revin conform acestor Termeni in cazul in care aceasta imposibilitate este cauzata de un eveniment asupra caruia nu detinem niciun control, care include dar nu se limiteaza la: incendiu, inundatie, furtuna, rascoala, dezordine civila, razboi, accident nuclear si activitate terorista.

 1. Disclaimer

Toate bijuteriile prezente in acest magazin virtual sunt fotografiate individual, cu toate particularitatile lor. Depunem toate eforturile posibile pentru a afisa corect caracteristicile produselor noastre. Cu toate acestea, nu putem garanta o acuratete de 100% pentru culorile din fotografiile de pe site. Diferentele, desi minime, pot aparea din cauza setarilor particulare ale fiecarui monitor pe care le vizualizati.

De asemenea, pietrele naturale din bijuterii pot prezenta imperfectiuni, diferente de nuanta sau textura,acesta fiind aspectul lor natural care le face unice si nu poate fi considerat un defect.

Ne straduim sa prezentam produsele cu precizie maxima, totusi este posibil ca fiecare produs sa aiba detaliile sale care sa nu fie mentionate in descriere. Puteti sa ne semnalati orice informatie relavanta la contact@vavavoom.ro.

 

 1. Garantie comerciala

Bijuteriile VAVAVOOM au o garantie comerciala de 30 de zile de la data achizitiei produsului, pentru defecte de material sau de manopera. Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator.

Remedierea se va face in termen de 15 zile de la data constatarii deficientei.

In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta.

 1. Declaratie de conformitate si garantie

SC VAVAVOOM BY DZ SRL-D, cu sediul in Bucuresti, strada Alexandru Vlahuta, nr.1, bl. M49, sc.2, et.6, ap.64, nr. de inregistrare la Reg. Com. J40/2561/2017, CUI 37141025, autorizatie ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr. 9957, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat.

 1. Drepturi de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuala, cum ar fi marcile si drepturile de autor de pe www.vavavoom.ro, revin companiei VAVAVOOM BY DZ SRL-D. Orice utilizare a site-ului www.vavavoom.ro sau a continutului sau, inclusiv copierea sau stocarea integrala sau partiala a continutului, in alt scop decat pentru uzul dumneavoastra personal si necomercial, este interzisa fara permisiunea VAVAVOOM BY DZ SRL-D.

Vizualizarea si utilizarea datelor inscrise in magazin virtual sunt permise doar pentru uzul personal al utilizatorului. Distribuirea sau compilarea si recompilarea sub orice forma sau folosirea acestor materiale in scopuri publicitare sau comerciale este strict interzisa, aceasta intrand sub incidenta legii drepturilor de autor.

Continutul magazinul virtualui, incluzand texte, grafica, imagini, soft si celorlalte materiale incluse aici sunt protejate de legea dreptului de autor si este proprietatea www.vavavoom.ro. Nici un material/produs de pe acest site nu poate fii reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a firmei VAVAVOOM BY DZ SRL-D.

Accesul in contul de administare sau pe contul de pe serverul unde este gazduit acest magazin virtual, de catre orice utilizator neautorizat, este strict interzis, aceasta constituind infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Toate numele, marcile, logourile si designul sunt proprietatea VAVAVOOM BY DZ SRL-D sau a partenerilor sai.

 1. Promotii si concursuri

Regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam sunt stabilite de catre societatea noastra, VAVAVOOM  by DZ SRL-D. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

Participarea la aceste concursuri este voluntara si utilizatorii pot opta daca doresc sau nu sa participe. Informatiile solicitate pot include date de contact (nume, adresa, numar de telefon). Aceste date vor fi utilizate pentru instiintarea participantilor referitor la concurs. Noi utilizam serviciile unor terti pentru a alege castigatorii concursurilor.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Codul promotional este un cod cu ajutorul caruia VAVAVOOM va oferta un anumit discount in momentul achizitionarii unui produs sau serviciu online pe www.vavavoom.ro. Acest cod este valabil pentru o anumita perioada de timp si nu se pot combina cu alte discounturi. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

 1. Politica de confidentialitate

 Accesarea site-ului vavavoom.ro implica acceptul utilizatorilot ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania VAVAVOOM. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile retelei de magazine Vavavoom sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de VAVAVOOM prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).  VAVAVOOM este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. VAVAVOOM  se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate in mod deliberat catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau inchiriere. Singurele exceptii de la aceasta regula o constituie furnizorii de transport pentru colete si procesatorul de plati mobilPay in cazul platii cu cardul.

Colectarea datelor

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.  Pe site-ul  vavavoom.ro  folosim urmatoarele cookie-uri: Google, Facebook, Zoopim, Mailchimp , iar datele colectate sunt adrese de IP si adrese de email.

Drepturile utilizatorilor:

 • dreptul la informare ( operatorul este obligat sa incunostinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal in mod gratuit);
 • dreptul de acces la date;
 • dreptul de interventie asupra datelor ( prin solicitare transmisa pe email );  orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • deptul de opozitie ( persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
 • dreptul de a se adresa justitiei.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email  contact@vavavoom.ro.

Acces restrictionat si (dez)abonare

Acces restrictionat si (dez)abonare – exista zone in site care necesita inregistrare (vezi Inregistrare) sau abonare (vezi newsletter). In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicatie formular online de creditare), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc. Aceste date sunt foloste pentru identificare, validarea sau completarea contului de abonat, pentru evaluarea datelor inscrise in formularul online de creditare.

Cookies

Site-ul Vavavoom.ro foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe dispozitivul utilizatorului, continand informatii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor, acesta premintand memorarea unor optiuni de navigare in site precum limba in care se afiseaza site-ul, tip de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorare numelui de utilizator si a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca utilizatorului ii va fi refuzat accesul de navigare in site, de citire a continutului acestuia. Cu ajutorul cookie-urilor, proprietarii de site-uri pot monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor fata de anumite zone sau aplicati ale site-ului, fapt care le permite ulterior imbunatatirea experintei de navigare, introducerea unui continut relevant pentru utilizator, etc. Unii dintre partenerii nostri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru , de exemplu, cei care isi fac publicitate. Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookie-uri.

Link-urile

Acest site contine link-uri catre alte site-uri. VAVAVOOM nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest site.

Notificari si actiuni privind informatiile despre utilizatori

La cererea scrisa a utilizatorilor, datata si semnata, expediata pe adresa VAVAVOOM, acesta se obliga:

 1. sa confirme solicitantilor, daca prelucreaza sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singura data pe an;
 2. sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii Nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 3. sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, daca acesta solicita acest lucru.

Comunicarea modificarilor

Daca informatiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul postal), sau daca un utilizator doreste sa renunte la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost incredintate de catre utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de inregistrare, fie prin intermediul unui email trimis la adresa contact@vavavoom.ro.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre utilizatori prin email, astfel incat acestia sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile.

Securitate

Ne dorim sa aplicam toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online. Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL.

 

 1. Informatii despre companie

VAVAVOOM by DZ SRL-D

Sediul social: Str. Alexandru Vlahuta nr.1, bloc M49, scara 2, etaj 6, ap. 64, Bucuresti, Sector 3, Romania

Cod unic de inregistrare: 37141025

Coordonate de contact: VAVAVOOM by DZ SRL-D
Serviciul Clienti: Str. Alexandru Vlahuta nr.1, bloc M49, scara 2, etaj 6, ap. 64, Bucuresti, Sector 3, Romania

Telefon : 0752 125 171 
E-mail: contact@vavavoom.ro